Volkan Konak Menajerlik +90 530 333 86 81

TRT Müzik Ödüllerine Dair…

Bir tanelerim;

Ödül alırken söylediğim gibi, aldığım ödüller sizin eserinizdir.

Ödül gecesi TRT yetkilileri, ‘Size gösterilen teveccühü ve size gönderilen oy farkını daha önce hiç kimsede görmedik.’ dediler. ‘Bu insanlarla, bu sevgi bağını nasıl kurdunuz?’ diye sordular. Bende onlara ‘ Bunun adı aşk. Bu aşk ana aşkı gibidir. Bu aşk Anadolu toprağı gibi vefalıdır. Bu aşk yarin yanağı kadar yumuşak ve asildir. Bu aşk nefesin nefese vurması türünden değildir. Analarımızın bizi doğurduğunda kesilen kutsal bağ gibi bizi birbirimize bağlayan kutsal bir bağdır.’ dedim.

Sizlere tekrar tekrar teşekkürler. Var olun.

Öte yandan; bu inandığınız ve yeşerttiğiniz sevgi bağına verdiğiniz emeklerden dolayı size yük oluyorum diye çok kaygılanıyorum. Hatta beni bu kadar sevmeyin demeye dilim varmıyor ama benim yüzümden de yorulmanıza ve kendinizi ihmal etmenize çok üzülürüm. Hatta buna dayanamam.
Sevgililerim; şu ölümcül yaşanası dünyada sizler, bir fikir, bir sanat, bir edebiyat adamı olmaya çalışan birinin dostlarısınız. Ve bu Volkan denen deli adam sizin sözlerinizden, sizin gözlerinizden, çok defalar üretmek için kuvvet aldı.

Be hey kalbimin ve dostluğumun sahipleri..

Be hey (ustanın deyişiyle) göğüs kafeslerinde idare lambası değil, ateşten bir yürek taşıyan insanlarım. Yepyeni bir dünyanın insanları gibi sevmesini ve kıymet vermesini biliyoruz. Ne mutlu bizlere. Kendimle ve sizlerle övünüyorum. Dolayısıyla şimdiden size şu müjdeyi verebilirim. Madem ki bizler bu kadar dost, asil, iyi ve sevmesini bilenlerdeniz, insanlar ve dünya bir gün mutlaka ama mutlaka daha güzel olacak.

En derin sevgilerimi sunuyor, hepinizi memleket sevdamla kucaklıyorum.

Volkan Konak
İMZA

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir