Volkan Konak Menajerlik +90 530 333 86 81

Basın Duyurusu

Saygıdeğer gerçek gazeteci ve yazar arkadaşlarım,

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda ki konserimde bazı sanatçı arkadaşlarımızın, esprili ve de mizahi bir dille, abartılı isteklerinden bahsettim ve bunu yaparken de hiçbir meslektaşımı teşhir ve toplumun önüne atacak bir şekilde isimlerinden bahsetmedim. Hatta en ufak bir imada bile bulunmadım. ( Konserin görüntü kayıtlarını istenildiğinde gönderebilirim.) Buna rağmen Hürriyet Kelebek’ten Cengiz Semercioğlu ve onun ekibinden bir muhabir arkadaşın, tamamen kendi his ve uydurma haberlerine maruz kaldım.

Adı geçen güzide meslektaşlarım beynimin en küçük hücresinden geçmemesine rağmen, haberi yapan arkadaş bunu nasıl hissetti? O zaman ben bir konserde isim vermeden edepsiz ve yalancı dersem, kendisini kastettiğimi mi hissedecek ve yazı ya da haber yapacak?

Bu arada adı geçen kıymetli meslektaşlarımın cevap dahi vermemeleri, yapılan haberin uydurma ve yalan haber olduğunun ve haberi yapanları da, öte yandan beni de çok iyi tanıdıklarını göstermektedir. Meslektaşlarımı tekrar tekrar sanatın asilliği ve masumiyeti ile ve de en derin sevgilerimle kucaklıyorum.

Konuyla hiç ilgisi olmamasına rağmen cevap veren sayın İbrahim Tatlıses’e de şunu söylüyorum. Kendisi beni sevdiğini saydığını söylüyor, aynı şekilde bende kendilerini sayarım. Sanatına ve yaşına saygı duyarım. Keşke bu 35 yıllık tecrübesi olan insan, bu haberin yalan olduğunu da düşünebilseydi. Ayrıca basındaki arkadaşlar şunu bilsinler ki, kainat denen nesne üzerinde bana fırça atmak bir yana, ses tonunu yükseltecek insan bile yoktur ve olamaz. Çok sevgili İbrahim Tatlıses zeki, akıllı ve tecrübeli büyüğüm olarak, en başta bu özelliğimi bilenlerdendir.

Ayrıca uzun zamandır ve çeşitli periyotlarla, Cengiz Semercioğlu denen kişinin bu denli belli-belirsiz yanlı haberleri sonucunda, Doğan Holding’le olan sözleşmemi üst düzey yöneticilerimle görüşüp, tekrar gözden geçirme kararı almış bulunmaktayım. Kamuoyuna ve saygıdeğer basın kuruluşlarına en derin sevgilerimle.

Volkan Konak

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir