Volkan Konak Menajerlik +90 530 333 86 81

Kıymetlilerim;

Sizlere olan inancım ve saygımdan dolayı iki konuda bilgi verme ihtiyacı hissediyorum. Doğrusu da bu. İlk ağızdan, hatasız ve gerçek.

Her zaman olduğu gibi samimi, sıcak ve cesur duygularla, sizlerin beğenisine layık olmaya ve sizlere müzik alanında emek vermeye devam edeceğim. Bu benim için isteyerek ve bahtiyarlık yaşayarak yaptığım bir uğraştır. Zira bende kendi payıma, göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı muhteşem hazlar yaşıyorum.

Bu anlamda yeni albümümün stüdyo kayıtlarına 01. Kasım 2011’ de başlıyorum. Şimdiden sizlere ana sütü gibi gürül gürül, ana sütü gibi temiz, ana sütü gibi helal olsun. Ve de her zaman söylediğimiz gibi sizlere hatıram olsun.

Sizlerle paylaşmak istediğim diğer konu da, TV programı konusudur. Uzun zamandır üzerimde gerek siz seyircilerimizden, gerekse TV yapımcılarından, TV programı yapma konusunda yoğun bir baskı vardı. Bir çok kanalın teklifine sıcak bakmadım. Kırmadan gelen teklifleri önceliğim albüm yapmak diyerek geri çevirdim. Fakat bundan üç ay önce Show TV’ de çok güzel bir projeye imza attığım, aynı zamanda Trabzon / Maçka’ dan hemşerim ve de arkadaşım olan Sayın Saner Ayar, Show TV genel müdürlüğünden TNT’ ye genel müdür olarak geçiş yaptı. Bu da benim karar vermem de etkili oldu. Sadece on üç bölüm olmak şartıyla TNT televizyonuyla program yapmayı kabul ettim. Kasım ayının sonlarına doğru da, çok üst düzey bir konser salonunda programa başlayacağımı bildirmek istiyorum. Detay bilgiler program tarihi yaklaşınca sizlere duyurulacaktır.

En Derin Sevgi ve Saygılarımla;

Volkan Konak