Volkan Konak Menajerlik +90 530 333 86 81

Vargel Çiçeğim

Şu an sırtüstü uzandım ve yine seni düşünmekteyim. Gözlerini hayal edip, gözlerine baktıkça da sensiz edemeyeceğime, elinin elimin içinde olması gerektiğine inanıyorum. Sesini işitmeliyim, beraber koşmaca oynamalıyız, beraber yemek yemeliyiz, beraber ağlamalı, beraber uyumalıyız.

Bana memleket, bana yaşama sevinci, bana su, bana hava gibi gelen sevgilim, sensiz edemem. Bazen sana baktıkça yaratılıştan bugüne kadar olan kadınları düşünüyorum ve hepsini tek elden kucaklayıp, saygıyla hepsine kutsal varlıklar olduklarını haykırmak istiyorum. Buna sebep yine senin asilliğin ve sana olan vazgeçilmez sevdamdır.

Daha sonra gece uzandığım yerden fırlayıp dışarı çıktım. Sessizce, kimseye görünmeden, denizin kenarına indim. Denize baktım, bir an yüzümü gördüm. Yüzüm sanki kırık bir aynada parçalanmış gibiydi. Daha sonra gülümsedim halime, bu seferde; gülüşümü küçük bir çocuktan almış gibiydim.

AH BENİM AÇMAYA DURAN GÜLÜM, geceleri yatağımdan fırlayıp başımda Şimal rüzgarlarının esmesinin sebebi ne? Sebebi ne yurtsuz kalmamın? Yastıklarda izimin kalmamasının sebebi ne? Kafamın içerisinde sadece senin oluşun ve orada herşeyin seninle başlamasının sebebi ne?

Ah benim kırlangıç kuşum, nur tanem benim. Bu akşam da bu kadar. Fakat şunu bilmeni isterim ki sana ait olmayan hiçbirşeyi kafamda tutmuyorum. Senden de tek dileğim, yaşadıklarını, umutsuzluklarını ve dertlerini tutma aklında unut. Ama bir tek BENİ UNUTMA!

Şövalyen,
VOLKAN KONAK

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir